Ons doel

Het doel van de Heihoeve is om mensen met een psychiatrische beperking een zinvolle dagbesteding te bieden.Dit betekent geen therapeutische behandeling, maar kijkend naar iemands kunnen en interesses, werk doen waar hij/zij zich goed bij voelt.

Voor sommige mensen kan het een opstapje zijn naar betaald werk in de toekomst.

De sfeer waarin gewerkt wordt is ontspannen. Er is ruim tijd voor pauzes en rustmomenten. Er kan gewerkt worden op de tuin waar de groenten verbouwd worden, bij de samenstelling en bezorging van de groentepakketten, in de veeploeg en bij de verfraaiing van het landschap en het landschapsonderhoud.

Ook zijn er ondersteunende werkzaamheden te denken valt aan reparatie van machines en beheer van de kantine. Er is dus een grote diversiteit aan werkzaamheden. De inhoud van de werkzaamheden wisselt overigens met de seizoenen. De medewerker past zich aan aan de voorkomende werkzaamheden, maar andersom worden de werkzaamheden ook altijd aangepast aan het kunnen van de medewerker.

Lijkt het je wat om op de Heihoeve te komen werken dan moet je je in ieder geval verantwoordelijk kunnen voelen voor het werk dat je doet en daarop aanspreekbaar zijn.

Uiteraard word je daarbij zo goed mogelijk begeleid.Belangrijk is dat jij resultaat ziet van je werk, het werk als zinvol kunt ervaren en er eigenwaarde aan kunt ontlenen. Neem gerust contact met ons op als de Heihoeve je een leuke zinvolle werkplek lijkt. Wij werken naast mensen met psychiatrische beperkingen ook met vrijwilligers.

Schroom niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.